skilletKai Thawt Bat KhiwThajsko.Hľadajte rad. Každý večer na okraji centra Hat Yai, najväčšieho mesta južného Thajska, rozloží malý tím vozík a fritézu. Skôr…
ramen_diningKamova pečená husHongkong.Keď sa sprievodca Michelin rozhodol rozšíriť svoj hviezdičkový systém mimo tradičných, bielymi plátnami odetých reštaurácií, s ktorými bol najviac spájaný,…
workspace_premiumSushi: Od starovekej fermentácie po moderný svetový fenoménČína, Japonsko.Sushi patrí medzi najznámejšie a najobľúbenejšie pokrmy japonskej kuchyne, ktorú si zamilovali ľudia na celom svete. Základom tohto jedla je…
flightTukTukom k Sigiriya: 150 kilometrov v rytme Srí LankySrí Lanka.Na Srí Lanke pojem vzdialenosť vs. čas funguje trochu inak, než na aký sme zvyknutí u nás. A to je…
skilletPhở Xào Bà Thanh BéoVietnam.Dlhoroční fajnšmekri možno vedia, že slovo “phở” sa vzťahuje nielen na tradičnú rezancovú polievku, ale aj na ploché ryžové rezance…
flightTaroudant: Babička MarakéšaMaroko.Dnes už mierime do nášho posledného cieľa. Mesto Taroudant. Mesto je známe ako “Babička Marakéš”, pretože vyzerá so svojimi obklopujúcimi…
skilletEl VilsitoMexiko.Ak by ste cez deň prechádzali okolo El Vilsito, našli by ste tam mechanikov, ktorí pracujú na autách. Keď však…