Ujgurská reštaurácia: Hodvábna cesta Tarim
Ochutnajte špeciality zo Sin-ťiangu v tomto klenote v štvrti Šindžuku.

Ujgurská reštaurácia: Hodvábna cesta Tarim, ktorú v roku 2010 založil ambiciózny ujgurský podnikateľ Sirajidin Kerim, je jedným z mála miest v Tokiu, kde sa podávajú tradičné jedlá zo Sin-ťiangu. Tento región na severozápade Číny má svoju osobitnú kuchyňu, ktorá je silne ovplyvnená jeho polohou pozdĺž starej Hodvábnej cesty.



V mnohých základných jedlách, v ktorých sa v súlade s halal pravidlami upúšťa od bravčového mäsa v prospech kuracieho, hovädzieho alebo jahňacieho, sa výrazne objavuje rasca, sušené čili a iné koreniny. Objednajte si ručne ťahané rezance, gosh manta (jahňacie buchty) a stále obľúbené “veľké kura na tácke”, výdatnú špecialitu s kuracím mäsom s kosťou a kúskami zemiakov plávajúcich v kalužiach aromatického čili oleja.

Japonsko ponúka ďalšie miesta

139° 41' 22.89" E open_in_new
- JPY: 178.341
Obrysová mapa
Blízke miesta do +/- 300 km
- Tokijská nočná a svetelná projekcia0,7 km
- 8bit kaviareň1,7 km
- Samurajské múzeum1,8 km
Mohlo by Vás zaujať
Pozrite si ďalšie zaujímave miesta vo svete, ktoré stoja za naplánovanie ďalšej cesty.






